1899 Hoffenheim - Hertha Berlin 22 Mayıs, 2021: İstatistikler, Yorum ve Tahminler
Bundesliga 1

1899 Hoffenheim - Hertha Berlin 22 Mayıs, 2021: İstatistikler, Yorum ve Tahminler

Yayınlanma Tarihi : 2 Kasım, 2021

Bundesliga 1 34. Haftasında oynanacak 1899 Hoffenheim - Hertha Berlin müsabakası 16:30 saatinde başlayacak.

F. Willenborg'nın düdük çalacağı karşılaşma PreZero Arena'da sahne alacak.

40 puan ile 11. Sırada bulunan 1899 Hoffenheim kendi sahasında 35 puanlı 14. Sırada yer alan Hertha Berlin takımını ağırlayacak.

1899 Hoffenheim hocası S. Hoeneb, sahasında çıktığı mücadelelerde hücum yapmayı seven bir taktik mantalitesi takımına aşılıyor. Bunun neticesinde mücadeleleri genelde çok gollü sonuçlanıyor. Hertha Berlin teknik direktörü P. Dárdai ise dış sahada çıktığı müsabakalarda dengeli bir taktik stili kullanmayı tercih ediyor. Bunun sonucunda mücadeleleri genelde golsüz sonuçlanıyor.

1899 Hoffenheim kulubünde Havard Nordtveit, Ermin Bičakčić, K. Stafylidis, Oliver Baumann, B. Hübner, Chris Richards sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. Hertha Berlin takımında ise Rune Jarstein, M. Guendouzi, Jhon Córdoba, Matheus Cunha, L. Samardžić, Krzysztof Piatek sakatlığı nedeniyle oynayamayacak.

Ev sahibi takımda en iyi performans gösteren futbolcuları mevkilerine göre inceleyelim. 1899 Hoffenheim kulubünde savunma pozisyonunda Chris Richards ön plana çıkıyor. Orta saha pozisyonunda ise verdiği katkı ile ön plana çıkan F. Grillitsch kulübün yükünü çekiyor. Forvet pozisyonunu incelediğimizde ise 20 gol bularak takımını sonuca götüren Andrej Kramaric takımın golcüsü olmayı başardı. Chris Richards sakat olduğu için bu maçta arkadaşlarına yardım edemeyecek.

Deplasman kulubünde de aynı şekilde dikkat çeken futbolcuları pozisyonlarına göre inceleyelim. Hertha Berlin kulubünde savunma bölgesinde Dedryck Boyata kendini gösteriyor. Orta saha mevkisinde ise verdiği performans ile takdir toplayan Vladimir Darida takımına fayda sağlamayı başardı. Forvet bölgesini incelediğimizde ise 7 gol bularak takımını sonuca götüren Matheus Cunha takımın yıldızı olmayı başardı. Matheus Cunha sakat olduğu için bu karşılaşmada arkadaşlarına yardım edemeyecek.

Bundesliga 1 34. Haftasında karşı karşıya gelecek 1899 Hoffenheim ve Hertha Berlin kulüpleri bu mücadeleden önce aralarında oynadıkları son 5 maçta 1899 Hoffenheim 3 galibiyet elde ederken Hertha Berlin ise 1 galibiyet almayı başardı. 1 karşılaşma ise berabere sona erdi.

1899 Hoffenheim - Hertha Berlin Maç İstatistikleri
1899 Hoffenheim
Hertha Berlin
0-1 Gol
%12.7
2-3 Gol
%61.8
3.5+ Gol
%25.5

Karşılaşma Öncesi İstatistikler

Aralarında oynanan son 5 karşılaşmada 1899 Hoffenheim 6 gol atarken Hertha Berlin ise 5 gol üretmeyi başardı.

Ev sahibi ekip 1899 Hoffenheim bu sezon evinde oynadığı 16 müsabakanın 7 adedini kazanmayı bildi. 3 müsabakası berabere tamamlandı. 1899 Hoffenheim takımı bu maçların 6 adedinde kaybetti.

Deplasman takımı Hertha Berlin bu sezon deplasmanda oynadığı 16 maçın 3 adedini kazanmayı başardı. 6 maçı berabere sona erdi. Hertha Berlin takımı bu müsabakaların 7 tanesinde kaybetti.

Sezon genelini incelediğimizde, ev sahibi ekip 1899 Hoffenheim sahasında oynadığı karşılaşmalarda ortalama 1.88 gol atarken, kalesinde ise ortalama 1.44 gol gördü. Bu verilere göre 1899 Hoffenheim''nın hücum aksiyonlarında hiçbir sorun yaşamadığını söyleyebiliriz.

Hertha Berlin kulübü ise deplasmanda çıktığı müsabakalarda ortalama 1.19 gol buldu. Bu istatistikleri incelediğimizde Hertha Berlin takımının gol üretmekte sorun yaşadığı sonucuna ulaşmak mümkün.

Hertha Berlin bu sezon deplasmanda çıktığı karşılaşmalarda, kalesinde ortalama 1.5 gol gördü. Bunun neticesinde Hertha Berlin''nın defansif anlamda sorun yaşadığını söyleyebiliriz.

Bu sezon 1899 Hoffenheim 6 adet penaltı atışı kazanmayı başardı. Bu penaltı vuruşlarının ise 5 tanesini gol ile sonlandırmayı başardı. Hertha Berlin ise bu sezon 7 adet penaltı atma şansına erişti. Hertha Berlin kullandığı penaltı vuruşlarından 4 tanesini ağlarla buluşturmayı başardı.

1899 Hoffenheim ekibi bu sezon kendi sahasında attığı 30 golün büyük çoğunluğunu (46-60) dakikaları içerisinde üretmeyi başardı. Aynı zamanda kendi sahasında yediği 23 golün büyük kısmını (61-75) dakikaları içerisinde yedi.

Hertha Berlin takımı ise bu sezon deplasmanda attığı 19 adet golün büyük bir kısmını (31-45) süreleri arasına sıkıştırdı. Hertha Berlin deplasmanda yediği 24 golün çoğunu ise (76-90+) dakikaları içerisinde kalesinde gördü. İki kulübün ürettikleri ve yedikleri gol dakikaları, canlı bahis oynarken size büyük bir veri sunacaktır.

1899 Hoffenheim - Hertha Berlin Maç Tahminleri
1899 Hoffenheim 1899 Hoffenheim
%47.1
%26.5
%26.5
Hertha Berlin Hertha Berlin

Maç Tahminleri

İki kulübün birbirleri arasında oynadıkları müsabakalar ve sezon genelindeki formunu dikkate aldığımızda belli bir fikir edinmek mümkün. İki ekip de denk güçlerde gözüküyor ve üç ihtimalli bir karşılaşma bizi bekliyor. Bu karşılaşma için taraf bahsi yapmamanız daha emniyetli olacaktır.

İki tarafa ait, ev sahibi ve deplasman gol istatistiklerini incelediğimizde ise bu müsabakada ortalama 3 gol olması bekleniyor. Bu istatistikler de bize bu müsabakanın gollü geçeceği bilgisini veriyor. Gol bahsi seçiminin sağlamasını yapmak adına, birbirleriyle oynadıkları müsabakalarda edindikleri gol ortalamasını da karşılaştırabiliriz. Bu da bize 2.2 gol bulunacağı bilgisini veriyor. Bu iki verinin birbiri ile ters düştüğünü görüyoruz. 1899 Hoffenheim ve Hertha Berlin ekipleri arasındaki karşılaşmalardaki bu dengesizlik sonucu gol bahsi oynamaktan sakınmak en iyi hareket gibi duruyor.